Om BWC Nyheter Hemsidor Webbhotell Program Sökmotorer Referenser Demo Länkar Kontakt
 

Webbprogrammering - Mer än bara HTML

Min grundfilosofi är att en hemsida inte skall vara statisk. Det finns inget värre än när du besöker en sida efter något år och den ser likadan ut som sist.
Vad göra? Jo man lär sig att programmera dynamiska hemsidor.

Skillnaden mellan statiska och dynamiska hemsidor är det att för att ändra en statisk sida så måste du som kund kunna skriva hemsidor i HTML.
I en dynamisk hemsida kan du gå in och fylla i ett formulär, skriva en nyhet, och bestämma ex. mellan vissa dagar den nyheten skall visas. Före och efter det datumet ser besökaren inte nyheten.
Detta sparas i en databas på webbservern och presenteras sedan för besökaren med hjälp av en form av mallsida för nyheter.
För besökaren märks ingen skillnad på dessa två typer av sidor.

Om man ser det hur besökarens perspektiv så finns det mycket som han/hon också kan göra.
Ett vanligt exempel är Bilprovningen där man nu kan boka tid via nätet. Det är tack vara dynamiska hemsidor som detta är möjligt.
Ett annat användningsområde kan ex. vara resande säljare på ert företag som kan logga in på er hemsida och via en hemsida nå försäljningsstatistiken direkt från ert ekonomisystem.

Jag ser inga begränsningar för vad man kan göra, det är bara fantasin som sätter gränser.


Layout
Känner du att du vill ha det där lilla extra när det gäller design och layout av din hemsida?
Jag samarbetar jag företag och personer som har detta som sin specialitet och tar gärna in offerter från dem. Allt för att du som kund skall få det allra bästa.

Teknik
För dig som vill ha mer teknisk information om min programmering hänvisar jag till denna sida.